BOEK NU

Over ons

Met meer dan 22 jaar ervaring begeleidt Rijschool Alpha iedere leerling op zijn of haar eigen tempo, op een geduldige manier en met persoonlijke aandacht en individuele begeleiding.

Het contact tussen leerling en instructeur vinden wij bij Rijschool Alpha heel belangrijk. De goede verstandhouding tussen leerling en instructeur moet aangenaam zijn zodat je jezelf als leerling achter het stuur op je gemak voelt bij je mentor. Wij anticiperen in de noden van de leerling om er zo voor te zorgen dat de leerling zijn of haar theorie- en praktijk examen met glans zal afleggen.

Leren autorijden is best spannend. Daarom vinden we het ook belangrijk dat je jezelf tijdens de rijlessen op je gemak voelt. Je krijgt bij Alpha rijschool een ervaren instructeur die je op een prettige en ontspannen manier de technieken van het autorijden zal aanleren.

Tijdens de rijlessen hebben we vooral veel aandacht voor verkeersinzicht. We leren je omgaan met verschillende situaties in het¬†verkeer. We oefenen tijdens de rijlessen alle ‘examencentrum’-routes een aantal keren met je zodat je goed voorbereid en zelfverzekerd aan het praktijkexamen kan beginnen.

De voordelen die wij bieden:

-Professionele goed opgeleide rij-instructeurs.

-Ruime lestijden van 7.00u tot 22.00u elke dag.

-Betaling in termijnen mogelijk. (vraag ernaar)

-Geen lange wachttijden.

-Met spoed je rijbewijs halen.

-Ervaren mannelijke en vrouwelijke rij-instructeurs.

-Alle lesuren ook effectief gebruiken.

-De beste prijzen van de regio!